SPORTHELDENBUURT

Als je in of vlakbij Rie Mastenbroekstraat woont ben je vast al langs de nieuwbouw gebouw Fier gereden. Wij hebben jou horen denken: ‘Wát leuk dat er winkels zijn geopend op Zeeburgereiland!’ En dat klopt.

De nieuwe winkel complex met een buurtsuper, groenteboer, snackbar en bakkerij hebben we de FOOD DISTRICT genoemd en we zijn van plan om een LED sign op het gebouw te plaatsen. Kom gauw kijken en deel in onze blijdschap.

De FOOD DISTRICT is een mooie aanvulling op het winkelbestand in de Sportheldenbuurt. We hebben een grote, brede assortiment waarin voor ieder wat wils te vinden is”, licht Wim Mulder van RM1 B.V. toe. “Met al onze huurders streven we iedere dag naar de beste winkelbeleving voor de klant. Het zijn een familiebedrijven en dat voel je ook als je binnenloopt. Service staat voorop.”

We hebben nog een winkelruimte tussen de snackbar en bakkerij beschikbaar voor een lunchroom (pizzeria). Zelf een kijkje nemen? De winkel is te vinden aan de Rie Mastenbroekstraat 1B in Amsterdam.